IT rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
KRONET Internet

Auditálás

Auditálásunk eredményeként tiszta képet kaphat a tesztelt informatikai géppark hardver elemeiről, illetve a számítógépekre telepített szoftverekről.

Auditálás
Vezetékes hálózatok tesztelése, auditálása

Új hálózatok építésekor elengedhetetlen lépés a hálózat megfelelő bevizsgálása.

Szolgáltatásunkkal még a használatba vétel előtt kiszűrheti a kiépítés során keletkezett, vagy anyaghibából eredő hibákat, így elkerülheti a használat során felmerülő problémákat, az elvártnál lassabb működést.

Már meglévő hálózatnál is érdemes a vizsgálatunkat elvégezni, ha úgy érzi, hogy lassabb az adatkommunikáció az elvártnál, vagy alkalmanként nem beazonosítható hálózati hibák jelentkeznek.

Összetett tesztelésünk végeztével tiszta képet kap hálózata állapotáról, az egyes kábelek, érpárok, a végponti bekötések minőségéről, az esetleges áthallásokról, nyúlásokról.

Tesztünk eredményéből pontosan meghatározhatók hálózata rejtett hibái, melyek problémákat okoztak, okozhatnak a hálózati kommunikációban. A hibák javítását követően az újbóli tesztelés garantálja a helyes működést, a szűk keresztmetszetek megszűnését.

A folyamat eredményéről nyomtatott és digitális dokumentációt adunk át, melyből egyértelműen kiolvashatók a felfedett hibák, illetve azok javítása.

Hardver- és szoftver audit

Auditálásunk eredményeként tiszta képet kaphat a tesztelt informatikai géppark hardver elemeiről, illetve a számítógépekre telepített szoftverekről. Esetenként megoldhatatlan feladatot jelent a licenc szerződések előírásainak pontos betartása, a kalózmásolatok és a nem kívánatos alkalmazások használatának megakadályozása. Vizsgálatunk végeztével lehetősége nyílik e problémák elhárítására, az illegális szoftverek kiszűrésére, eltávolítására.

Katasztrófaterv készítés, biztonsági adattárolás

Elkészítjük cége informatikai katasztrófatervét, mely segítségével egyértelműen elkerülhető a nem várt események bekövetkezésekor történő adatvesztés, egyértelmű tervet kap az elvárt munkamenet legrövidebb időn belüli helyreállításának alapvető feltételeiről.

Vállaljuk adathordozói másolatának biztonsági tárolását, melyek segítségével az adatvesztés bekövetkezését követően helyreállítható az elvesztett tartalom. Lehetősége van adatai, illetve komplett telepített konfigurációk tárolására. Ez utóbbi esetben a mentett szerver, vagy kliens működőképes, telepített állapotát tudjuk reprodukálni.

Szolgáltatásunk igénybevételével biztonságban tudhatja adatait, hiszen másolatait biztonságban, az Ön telephelyétől távol tároljuk, így nagyobb kár esetén akár új számítógépeken is hiánytalanul reprodukálható az elmentett állapot.


Kérje ajánlatunkat kollégáinktól az (+36-1) 302-8888 telefonszámon, vagy az it__kukac__​kronos__pont__​hu e-mail címen.

Kapcsolat